Mijn missie

Het is helaas een feit dat veel mensen last hebben van overgewicht. Vanuit het artikel op de website van volksgezondheid en zorg, kan het volgende geconcludeerd 
worden: In 2020 had 50% van de Nederlanders van 18 jaar en ouder overgewicht en 13.9% ernstig overgewicht (Obesitas). Van de kinderen van 4 tot en met 17 jaar oud had 14.7% overgewicht. (Maart 2021, www.volksgezondheidenzorg.info). Zeker de laatste jaren (2020 en 2021) is het percentage overgewicht in Nederland, door corona virus, toegenomen. Mijn doel is om zoveel mensen bewust te maken dat ze gezond moeten leven, beter moeten eten en meer moeten bewegen. Ook merk ik dat er een grote groep is die toch graag wil sporten maar niet genoeg kennis of motivatie heeft om aan de slag te gaan. Ik wil graag al mijn kennis en ervaring inzetten om Nederland nog gezonder te maken. 

(Aki mi ke pa ora mi klik riba read more bo por mira tur e tekst ariba. si bo no klik bo ta mira un pida so)

Mijn Motivatie 

U wilt heel graag een bepaald doel halen maar: (1) U weet niet precies wat U moet doen, (2) U weet misschien niet hoe U moet starten of (3) U heeft totaal geen motivatie om te gaan starten. Allemaal herkenbaar. Dan heeft U mijn kennis en ervaring nodig om uw doel te bereiken. Ik ga U helpen! 

Hou wel de volgende dingen in gedachte: (1) tijdens het proces zal het misschien niet altijd makkelijk zijn, (2) U dient wel uw best te doen en wellicht uw voeding aan te passen, anders gaat het ook niet lukken en (3) een gezonde leefstijl is de enige manier om resultaat te behalen en te behouden. 

Is het uw trainingsdoelstelling om op een gezonde manier afvallen, fitter worden en een beter uithoudingsvermogen (Conditie) krijgen, of juist meer spiermassa kweken? Wilt u weer beginnen met sporten na een blessure? 

Aarzel dan niet: kies één van mijn Personal Trainingspakketten. We plannen dan vandaag nog een gratis intake!