Wie ben ik?

Even een kort verhaal over mezelf. Van kleins af aan vind ik sporten leuk. Het begon toen ik met de gymlessen op de lagere school mocht meedoen. Los van het feit dat ik sporten leuk vond, was ik wel aan het worstelen met twee belangrijke dingen: ik had een beetje overgewicht en ik had niet veel zelfvertrouwen. Gelukkig ben ik, in mijn laatste jaar van de MAVO, karatelessen (Shotokan) gaan volgen, waardoor mijn hele wereld ineens heel anders werd. Helaas na één jaar is de karate club failliet gegaan. Vlak daarna heb ik kennis gemaakt met Taekwondo. Ik heb alles te danken aan deze geweldige sport, die ik ruim veertien jaar heb beoefend. Door de diverse trainingen, ben ik in vorm gekomen en ben ik mijn overgewicht kwijtgeraakt. Ik kreeg meer zelfvertrouwen en discipline en heb ik geleerd mezelf te verdedigen.  Ik heb destijds zelf het proces meegemaakt waarin ik lichamelijk en geestelijk ben veranderd door sport en bewegen. Ik weet daardoor als geen ander wat sporten kan betekenen voor iemand. Ik vind het leuk om mensen te begeleiden, zodat mensen sneller hun doelen kunnen behalen. 

Naar aanleiding van de bovengenoemde heb ik in 2017 een carrière switch gemaakt en ben ik gestart met een personal trainersopleiding. Hier heb ik veel kennis vergaard over het menselijke lichaam, training en voeding. Door mijn kennis en mijn taekwondoervaring,  ben ik goed in staat om mensen te begeleiden die graag willen afvallen, fitter willen worden of juist meer spiermassa willen krijgen.  Naast mijn opleiding tot Personal Trainer, heb ik ook de opleiding tot medical trainer gevolgd en afgerond. Hierdoor heb ik veel kennis verkregen om mensen te kunnen begeleiden als zij een last hebben een bepaalde blessure (bovenste- en onderste extremiteiten) en/of een revalidatie traject willen starten.

Op dit moment ben ik fulltime bezig met het geven van personal training en diverse groepslessen. Ook ben ik zelf actief bezig met sport (fitness en vechtsport), het behouden van een gezonde leefstijl en altijd op zoek naar waarheidsgetrouwe informatie om mijn klanten nog beter te helpen.